Kummefryser

Har du behov for en masse fryseplads er en kummefryser et rigtigt godt valg. Med en rummelig kummefryser har du rig mulighed for at slå til i supermarkedet og købe stort ind, når de har nogle gode tilbud. En kummefryser er uden sammenligning den type af fryser hvor du får mest fryseplads for pengene.
I denne guide om kummefrysere vil vi komme ind på overvejelser omkring køb af kummefryser, og hvordan du bedst og billigst får fingre i en god kummefryser.

Overvejelser før køb af kummefryser

Før du farer ud og køber en stor kummefryser bør du sikre dig at en kummefryser er det rigtige valg fremfor f.eks. et fryseskab. En kummefryser tager ofte en del gulvplads, og er sjældent særlig pæn at have stående. Når det så er sagt, er der ingen vej uden om kummefryseren hvis du har behov for meget fryseplads. Samtidig med at en kummefryser er den fryser type hvor du får mest fryseplads for pengene, er kummefryseren også mere energivenlig end fryseskabe. Har du et bryggers, kælder, værksted eller garage er det intet problem at stille kummefryseren der, så den ikke skal stå og fylde op i køkkenet eller andre steder i hjemmet.
Når du står overfor dit valg af kummefryser bør du udover kummefryserens størrelse også kigge på dens indretning. Det er rart hvis kummefryseren indeholde flere kurve, så du kan dele fryseren op i flere kategorier med f.eks. kød i bunden og grønsager i kurvene i toppen.

Kummefryser og energiforbrug

Køb altid en kummefryser der er energimærket kummefryser a+ eller kummefryser a++. Som med alle andre hvidevarer er kummefryseren opdelt i energiklasser fra A til G. Hvor A igen er opdelt i A+, A++, A+++. Stort set alle kummefrysere på markedet er mærket energiklasse A+ eller A++ og vores råd er at du selv kigger efter en kummefryser A++. De mest energivenlige kummefrysere i kategorien A++ koster lidt ekstra, men disse penge tjenes hurtigt ind igen på et lavere elforbrug, og samtidig kan du glæde dig over at skåne miljøet for et overbrug af energi. Ved at vælge en kummefryser A++ fremfor en kummefryser A+ kan du opnå en strømbesparelse på op mod 30%.

Billig kummefryser

Gennemsøg internettet og tilbudsaviserne for gode tilbud på kummefrysere. Som med hvidevarer, er det altid muligt at finde et fornuftigt kummefryser tilbud.
Skal du ikke bruge kummefryseren her og nu, kan det være en god ide at undersøge markedet og holde øje med hvornår en kummefryser med dine krav kommer på tilbud. Ofte vil du finde et kummefryser tilbud, på en kummefryser der opfylder dine behov inden for højst en måneds tid.

Kummefryser tilbud

Som nævnt ovenfor er der ofte fine tilbud på kummefrysere. Udover at kigge i tilbudsaviserne efter en ny kummefryser, er der også rigtige gode muligheder for at finde en kummefryser på tilbud online på nettet. De forskellige hvidevarer forhandlere på nettet er i skarp konkurrence med hinanden, og priserne på kummefryser på nettet er ofte lavere end i en fysisk butik. Udover det tilbyder langt de fleste online forhandlere gratis levering af kummefryseren, hvilket du i en fysisk butik ofte får lov at betale 200-300,- for.

Brugt kummefryser

En anden mulighed for at finde en billig kummefryser er ved at tjekke nettet for bruge kummefrysere. Et god sted at kigge er den blå avis eller gul og gratis. På disse sider er der stort set altid en lang række brugte kummefrysere til salg.
Fordelen ved at købe brugt er at du kan få en kummefryser til en meget lavpris.
Ulempen ved at købe en brugt kummefryser er bl.a. at du ingen garanti har hvis den skulle gå i stykker. Det er dog sjældent at en fryser går i stykker, og ofte holder en kummefryser i rigtig mange år. Den største ulempe ved køb af brugt kummefryser er derimod energiforbruget. En gammel kummefryser bruger ofte op mod dobbelt så meget el som en ny kummerfryser. Derfor er det på lang sigt ikke altid den billigste løsning at kigge efter brugt kummefryser.
Derfor er vores anbefaling også at købe nyt, medmindre du kan finde en bruge kummefryser der højst er 2 år gammel.

Vi håber denne artikel har hjulpet dig lidt på vej i forbindelse med køb og valg af ny kummefryser.